Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ

  


   Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις. Δεκαπέντε ήταν οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ.Παναργειακού προερχόμενοι από τις ακαδημίες της ομάδας μας που αγωνίστηκαν την σεζόν που πέρασε, με την ομάδα μας να στέφεται κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Καστοριάς και να τερματίζει δεύτερη πίσω από μια Καστοριά 1980 με εντελώς διαφορετικό πνεύμα και σχεδιασμό από την αρχή της χρονιάς.

  Χρήστου Ορφέας, Μάτσιας Στέργιος, Μουτζίκης Κωνσταντίνος, Χαραλαμπίδης Γιώργος, Κυδωνάκης Αχιλλέας, Κόζαρης Γιώργος, Γκαλίτσας Απόστολος, Χαραλαμπίδης Μιλτιάδης, Ρόμπος Μιχάλης, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, Βασιλείου Χρήστος, Γκάνας Χρήστος, Σιώμος Γιώργος, Βασάδης Νίκος. 

   Αυτά είναι τα ονόματα των φετινών πρωταγωνιστών του Α.Σ.Παναργειακού που μεγάλωσαν στα γήπεδα του Άργους και κατάφεραν να κάνουν περήφανους τους προπονητές τους, τον κόσμο της πόλης και το σωματείο μας.

  Η δουλειά μας δε σταματά εδώ. Θα συνεχίσουμε με ευλάβεια στο δρόμο που χαράξαμε. Τα καλύτερα έρχονται και οι νέοι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται.

  Ευχαριστούμε τον κόσμο που δείχνει έμπρακτα ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειες των παιδιών, των προπονητών και της διοίκησης της ομάδας.